skonhetsverkstan_3_utan_

Boka din tid online

Tänk på att avboka din tid 24h innan bokning,
annars debiteras halva avgiften!

Här kan du välja mellan alla våra tjänster och se priser.
Vid frågor eller om något fel på "boka online" skulle uppstå,
kontakta gärna salongen på 0225-711010

Produkter vi använder oss utav i behandlingarna

Vi försöker att tänka så miljövänligt och hudvänligt som möjligt.
Vissa av produkterna är ex. utan PPD, resorcinol, sulfatfria/ammoniakfria & ekologiska.
Samtidigt som vi vill behålla kvalité, hållbarhet & superfina resultat.
Därför har vi valt att jobba med märken som:

Linnea Janbjer, frisör & Nagelteknolog. Emelie Johansson, Frisör & Spraytan Artist. Mikaela Lindström, Hudterapeut.


Original & mineral -
Är färgen som vi använder oss utav, de är ett av de första hårvårdsföretagen som tillverkar proffisonell permanent hårfärg utan ammoniak, resorcinol och parafenylendiamin (PPD), vilket gör färgen skonsam mot hår, hårbotten och händer. Plus att de inte dödar alla plankton i våra sjöar.
 
Maria Åkerberg -
Maria Åkerberg hade tänkt öppna en hudvårdssalong och till den behövde hon produkter. Men det visade sig helt omöjligt att hitta en hudvårdsserie utan mineralolja och syntetiska ingredienser. Utifrån egna behov tog Maria fram ett antal produkter som med tiden blivit en hel serie.

BM - Black magic tan
Är vårt spraytan märke som innehåller naturliga ämnen, ingen alkohol, ingen parfym, återfuktande med Arganolja, vitamin E och Antioxidanter

Malibu C -
Kompletterar vi som avrensning & avfärgning, man skapar ett välmående hår med hjälp av en unik C-vitamin sammansättning. En formula baserad på antioxidanter som tar bort alla orenheter och beläggningar på håret samt lämnar det helt återställt till sin naturliga kvalitet. 

Sugarbearhair -
Är hårvitaminer som är helt vegetariska och innehåller vitaminer och mineraler som ger kärlek åt hud, hår och naglar. De innehåller bland annat Vitamin A, E, C, B-12 samt zink. Det finns även biotin och kokosnötsolja som återfuktar både hårstrået och hårbotten för att motverka kluvna hårtoppar. Smaken kommer från riktiga bär, citrusfrukter och en nypa socker. 

Olaplex -
Kan man köpa till, i färgen, blekningen eller som en fristående behandling. Olaplex lagar hårets svavelbindningar, detta innebär att håret får en högre kvalitet, blir starkare och får mer glans.